Velkommen til Ejby IF

Nyt medlem? Læs om vores forskellige afdelinger og hvad vi tilbyder hos Ejby IF.

Velkommen til Ejby IF 1906 - en levende forening i over 100 år

 

Ejby IF blev stiftet af en gruppe initiativrige borgere i Ejbys lokalområde i 1906 og fungerer i dag som en paraply organisation for diverse idrætsgrene og sociale arrangementer i Ejby og omegn.
 

Vores mål er at styrke den generelle sundhed, velvære samt sammenholdet i Ejby via sport, sociale netværk og sociale arrangementer så som sankthans samt den årlige Halfest.

Ejby IF er medlem af Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger og kan pt. tilbyde 13 forskellige aktiviteter. Bestyrelsen består af et forretningsudvalg samt alle formændene fra de forskellige afdelinger.

Ejby IF har klubhus på Skovvej 1, 4623 Lille Skensved og de 2 haller har adressen Skovvang 4. ( Hvor bor vi )

Det er også her, man finder foreningens idrætsanlæg med udendørs fodbold-, håndbold-, petanque-, tennis-, og 2 idrætshaller samt mødelokaler og et fælles klublokale. I klubhusets "Tutten" kan man efter aftale købe øl & vand til fornuftige priser.

Der afholdes generalforsamlinger i såvel afdelingerne samt i hovedforeningen i løbet af marts-april måned, dog skal Ejby IF’s generalforsamling altid afholdes som den sidste. Se annoncering i Midtsjælland Avis, Dagbladet og på hjemmesiden.

Har du lyst til at vide mere om Ejby IF, kan du klikke dig videre på siden her, eller send os en mail. Du er også velkommen til at kontakte vores webmaster, hvis du finder fejl på siden eller bare har nogle gode forslag.

 

Hovedsponsorer

Få de seneste opdateringer med på vores Facebook side.

Nyheder fra Ejby IFKommende Arrangementer